کارگاه آموزشی مانیتورینگ و کنترل واکنشگاه‌های شیمیایی با LabVIEW

کارگاه آموزشی مانیتورینگ و کنترل واکنشگاه‌های شیمیایی با LabVIEW یک دوره کاربردی و مناسب برای مهندسین شیمی و ابزاردقیق است. دوره با آموزش هدف‌مند نرم‌افزار LabVIEW شروع می‌شود و با مثال‌های متعددی از سامانه‌های رآکتور ...

1 (1 امتیاز)
55 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

آشنایی با LabVIEW برای مانیتورینگ و کنترل

کاربرد PLC در کنترل واکنشگاه‌های شیمیایی

پروتوکل ارتباطی Modbus TCP/IP

کنترل دمای راکتور

محتوای دوره

4 فصل 23 جلسه 4 ساعت ویدیو
طراحی صفحه Front Panel
تکنیک‌های کدنویسی
جمع‌آوری سیگنال و فرمان با استفاده از PLC FATEK
پروژه مانیتورینگ و کنترل راکتور

پیش‌نیاز‌ها

جهت درک بهتر خصوصا در ارتباط با کنترل راکتورهای شیمیایی توصیه می‌شود دوره مقدماتی تجهیز و کنترل به عنوان پیش نیاز این کارگاه گذرانده شود.

درباره دوره

کارگاه آموزشی مانیتورینگ و کنترل واکنشگاه‌های شیمیایی با LabVIEW یک دوره  کاربردی و مناسب برای مهندسین شیمی و ابزاردقیق است. دوره با آموزش هدف‌مند نرم‌افزار LabVIEW شروع می‌شود و با مثال‌های متعددی از سامانه‌های رآکتور و تجهیزات مهندسی به هنرجویان کمک می‌کند تا گام‌به‌گام مطابق با اهداف طراحی شده توسط مدرس به جلو بروند. لذا ضرورتی وجود نخواهد داشت که هنرجو از قبل با نرم‌افزار LabVIEW آشنایی زیادی داشته باشد.

این موضوع در فصل اول کارگاه به پایان می‌رسد. در فصل دوم وارد کدنویسی هدف‌مند مانیتورینگ و کنترل خواهیم شد و تا پایان فصل هنرجویان قادر خواهند بود با الگوهای کدنویسی در حوزه یاد شده به‌خوبی آشنا شوند. به جهت عملیاتی‌کردن مهارت‌های کسب شده تا پایان فصل دوم لازم است بتوان ارتباط  بین محیط نرم‌افزار و تجهیزات سخت‌افزاری برقرار کرد. تجهیزات متعددی این کار را انجام می‌دهند به دلیل اینکه این کارگاه رویکرد صنعتی دارد از PLC بدین منظور استفاده شده است. PLC که انتخاب شده برند FATEK است.همچنین لازم است ارتباط سخت‌افزار PLC و کامپیوتر بر اساس یک پروتکل برقرار شود. پروتکل ارتباطی که در این کارگاه استفاده شده پروتکل Modbus در بستر TCP/IP است.

حوزه وسیعی از تجهیزات جمع‌آوری سیگنال هستند که از این پروتکل Modbus TCP/IP به‌منظور ارتباط استفاده می‌کنند. در فصل سوم با PLC و پروتکل Modbus TCP/IP  آشنا خواهید شد، همچنین مهارت‌های دو فصل اول و دوم با مهارت‌های به‌دست‌آمده در فصل سوم یک‌پارچه می‌شود. در فصل چهارم یک پروژه عملی  به طور کامل انجام و تحلیل می‌شود.

اطلاعات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

فرزین هرمزی
فرزین هرمزی
3 دوره
179 دانشجو

فرزين هرمزی، دانش‌آموخته كارشناسی ارشد شیمي كاربردی دانشگاه آزاد (واحد تهران  سال 1375) هستند. ايشان بيشتر از بيست سال سابقه فعاليت در پژوهشگاه پليمر و پتروشيمی ایران را دارند، حوزه اصلی فعاليت ايشان در زمينه طراحی، ساخت و عمليات كنترل و مانيتورينگ سامانه‌های (پايلوت) پليمريزاسيون در مقیاس‌های آزمايشگاهی و صنعتی كوچك است. همچنين در پروژه‌های متعددی در مقياس صنعتي  مسئوليت كنترل و مانيتورينگ واحد را بر عهده داشته‌اند، از جمله واحدهای توليد صنعتي پليمريزاسيون NBR ، پليمريزاسيون MMA، علاوه بر اين در پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي مسئولیت‌های متعددی در حوزه توسعه فناوری از آزمايشگاه به صنعت داشته‌اند. به‌عنوان نمونه‌هایی از فعالیت‌های ايشان می‌توان اشاره داشت به طراحی و ساخت سامانه تهيه دی ونيل بنزن از دی اتيل بنزن در مقياس پايلوت صنعتي كوچك، پايلوت صنعتی كوچك رزين سوپر جاذب، سامانه تهيه اپي كلروهيدرين از گلیسیرین همچنين ايشان سابقه همكاري با واحد تحقيق و توسعه پتروشيمي مارون را براي چندين سال دارد. زمينه‌های اين همكاری عبارت است از مسئول راه اندازی پايلوت آزمايشگاهی تست كاتاليست پليمريزاسيون بالك پلي پروپيلن و همچنين ساخت پنل خوراك كوپليمريزاسيون الفين. همچنين سابقه همكاري با واحد تحقيق و توسعه پتروشيمی اميركبير در راه اندازي پايلوت تست كاتاليست پلي اتيلن در كارنامه كاری ايشان است. از ديگر زمينه علاقه‌مندی ايشان محاسبات چند مقياسی با استفاده از پردازنده‌های موازی است.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های فرزین هرمزی

سوالات پرتکرار

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.