تا پایان تخفیف
React Native (ری اکت نتیو) یک چارچوب جاوا اسکریپت است که برای توسعه اپلیکیشنهای موبایل برای iOS و اندروید استفاده میشود. این فریمورک برای توسعه برنامههای موبایل بسیار محبوب است و هماکنون توسط شرکتهای بزرگ ...
آموزش React Native
آموزش ساخت اپلیکیشن با React Native
آموزش پروژه محور React Native
ورود به بازار کار با یادگیری React Native
با توجه به مباحث و موضوعات ارائهشده و سطح مسائل مطرحشده در این دوره، در طول آموزش دوره اینگونه در نظر گرفته شده است که مخاطب در سطحی قرار دارد که مباحث ارائه شده را درک خواهد کرد. به طور مشخصتر برای یادگیری موضوعات مطرح شده در دوره نیاز است با موارد زیر آشنایی داشته باشید:
React Native (ری اکت نتیو) یک چارچوب جاوا اسکریپت است که برای توسعه اپلیکیشنهای موبایل برای iOS و اندروید استفاده میشود. این فریمورک برای توسعه برنامههای موبایل بسیار محبوب است و هماکنون توسط شرکتهای بزرگ دنیا موارد استفاده قرار میگیرد. دوره آموزش React Native با هدف آموزش این فریمورک محبوب در مکتب خونه تهیه شده است که در ادامه به معرفی آن میپردازیم و در قسمت توضیحات بیشتر در رابطه با خود React Native و مزایای آن بیشتر خواهیم گفت.
با رشد و توسعه کتابخانهها و فریمورکهای جاوا اسکریپت در سالهای اخیر، موقعیتهای علمی و شغلی زیادی در این زمینه ایجاد شده است. یکی از محبوبترین فریمورکهایی که در این زمینه مورد استفاده قرار میگیرد، React است که شناخت ابعاد گوناگون این فریمورک به همه علاقهمندان کمک بسیار زیادی خواهد کرد. این دوره آموزش React Native به آموزش این فریمورک محبوب میپردازد. در یک تعریف کلی، React Native فریمورکی است که بر اساس استفاده از کتابخانه React و جاوا اسکریپت ایجاد شده و هدف اصلی از ایجاد این فریمورک، استفاده از آن برای نوشتن و ایجاد اپلیکیشنهای موبایل است.
به طور جزئیتر، اگر قصد داشته باشید با استفاده از دانش جاوا اسکریپت خودتان یک برنامه موبایل تولید کنید، باید برای ایجاد اپلیکیشنهای اندروید و آیاواس زبانهای کاتلین یا جاوا و سوئیفت را یاد بگیرید؛ اما React Native به شما این کمک را میکند که بدون نیاز به نوشتن دو کد گوناگون برای اندروید و ios برنامه مورد نظرتان را ایجاد کنید. در دوره آموزش React Native ضمن آشنایی با ویژگیهای گوناگون ریاکت و جاوا اسکریپت، با تمامی مباحث مربوط به React Native نیز آشنا خواهید شد.
اصلیترین هدف مورد نظر در این دوره آموزش React Native شناخت ویژگیهای مختلف React Native و آموزش استفاده از این فریمورک برای نوشتن و تولید اپلیکیشنهای موبایلی است.
با توجه به محتوای این دوره و با توجه به سطح مباحث ارائه شده، این دوره آموزش React Native برای گروههای زیر مناسبتر خواهد بود:
سرفصلهای دوره آموزش React Native بهصورت موارد زیر است:
1. معرفی و نصب React Native
2. معرفی مفاهیم پایهای، نحوه استفاده از React و پیادهسازی TicTacToe
3. معرفی StyledComponent و پیادهسازی پروژه News
4. کار با React Navigation و کنترل صفحات
5. کار با Form و React Native APIs
6. چگونه App را Deploy کنیم؟ (نحوه خروجی گرفتن)
React Native یک چارچوب جاوا اسکریپت است که برای توسعه یک برنامه موبایل واقعی و بومی برای iOS و Android استفاده میشود. این فریمورک برای ساختن اپلیکیشن موبایل فقط از زبان برنامهنویسی جاوا اسکریپت استفاده میکند. React Native مانند React است اما به جای استفاده از مؤلفههای وب بهعنوان بلوکهای سازنده کد، از مؤلفه بومی استفاده میکند.
توجه: React Native یک چارچوب جاوا اسکریپت است در حالی که ReactJs (React.js) یک کتابخانه جاوا اسکریپت است.
React Native بر اساس React، کتابخانه جاوا اسکریپت فیسبوک و زبان نشانهگذاری XML-esque (JSX) برای توسعه رابط کاربری توسعه یافته است و به جای مرورگر، پلتفرم موبایل را هدف قرار میدهد. در دوره آموزش ری اکت نیتیو (React Native) ما با جنبههای مختلف این فریمورک و با نحوه کار آن بیشتر آشنا خواهیم شد.
برنامههای ساخته شده با فریمورک React Native یک برنامه وب نیستند. آنها برای دستگاههای تلفن همراه ساخته شدهاند و مانند برنامههای وب از طریق مرورگر بارگیری نمیشوند. برنامههای React Native برنامههای توسعه یافته برای گوشیهای تلفن همراه با سیستمعاملهای اندروید و ios هستند. هدف از دوره آموزش React Native یادگیری ساخت اپلیکیشنهای موبایلی با استفاده از این فریمورک محبوب جاوا اسکریپت است.
فیسبوک React Native را در سال 2013 برای پروژه داخلی خود Hackathon توسعه داد. بعداً در ژانویه 2015 بهصورت عمومی با نام React.js منتشر شد و در مارس 2015 فیسبوک اعلام کرد که پروژه به React Native تغییر نام داده است و بهصورت منبع آزاد در GitHub در دسترس قرار گرفت. React Native در ابتدا برای برنامه iOS توسعه داده شد، اما اخیراً از سیستمعامل اندروید نیز پشتیبانی میکند.
چندین مزیت React Native برای ساخت اپلیکیشنهای موبایلی وجود دارد. برخی از آنها در زیر آورده شده است:
React Native علاوه بر دست داشتن در ساخت اپلیکیشن محبوب اینستاگرام و قابلیت Marketplace در اپلیکیشن موبایل فیسبوک، در برنامههای بسیاری استفاده شده است که مهمترین آنها عبارتاند از:
شایان ذکر است که همه این برنامهها 100٪ در React Native ایجاد نشدهاند. این چارچوب امکان ادغام با برنامههای بومی آماده را فراهم میکند. اخیراً مایکروسافت نیز به این فناوری علاقه نشان داده است. توسعهدهندگان آن کتابخانه React Native XP را منتشر کردهاند. بر اساس React Native، این ابزار به شما اجازه میدهد تا برنامههای کاربردی برای iOS، Android، Web و Windows 10 – UWP ایجاد کنید.
علاوه بر این، تیمهایی که محصولات جداگانه مایکروسافت را ایجاد میکنند در حال آزمایش این فناوری هستند. بهعنوان مثال، برنامه جدید Skype برای مدتی در React Native پیادهسازی شد (سپس این فناوری با کتابخانه Electron جایگزین شد) همچنین این در حالی است که آخرین نسخه برنامه Xbox برای کامپیوترهای شخصی از فریمورک Electron به فریمورک React Native بازنویسی شد.
React که در سال 2013 توسط فیسبوک منتشر شد (همچنین با نام ReactJS شناخته میشود). ری اکت جی اس، کتابخانهای بهحساب میآید که برای برنامههای کاربردی وب طراحی شده است. این چارچوب برای ایجاد برنامههای کاربردی وب فیسبوک استفاده میشود. ReactJS به دلیل سادگی و ماهیت بیانی آن هم به رسمیت شناخته شده و هم محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این کتابخانه جاوا اسکریپت یکی از ۳ کتابخانه محبوب در کنار آنگولار و Vue.js برای توسعه سریع و مؤثر برنامههای وببهحساب میآید.
React Native از مکانیسمهای ReactJS در راستای اصل «یک بار بیاموز، همهجا بنویس» استفاده میکند و تفاوت اصلی برنامههای آن در پلتفرم مورد استفاده است. همانطور که قبلاً اشاره کردیم، ReactJS روی برنامههای کاربردی وب تمرکز دارد، بنابراین باید از HTML، CSS و البته جاوا اسکریپت برای ساخت برنامههای وب با آن استفاده کرد. با این حال، به لطف React Native، میتوانیم یک اپلیکیشن برای چندین پلتفرم به طور همزمان بسازیم و این نقطه تمایز React Native با ReactJS بهحساب میآید.
همانطور که قبلاً اشاره کردیم، React Native در محصولات فیسبوک استفاده میشود. به همین دلیل میتوان مطمئن بود که سورس کد آن و توسط کاربران زیادی تست شده است. فیسبوک دریکی از مقالههای خود اطمینان داد که برنامهاش از همان نسخه React Native استفاده میکند که میتوانیم از مخزن عمومی دانلود کنیم و به ما اطمینان بیشتری در مورد کیفیت این چارچوب میدهد. شایان ذکر است که React Native در حال حاضر از iOS پشتیبانی بهتری نسبت به اندروید دارد و با این حال دریکی دو سال اخیر شاهد بهبود این فریمورک برای توسعه برنامههای اندوریدی هستیم.
بله یکی از گزینهها برای دستیابی به این هدف، استفاده از React Native Web است (در نسخه موبایل توییتر استفاده میشود). React Native Web کتابخانهای است که پشتیبانی از یک پلتفرم جدید وب را اضافه میکند. به لطف این کتابخانه، ما میتوانیم کدهایی با React Native بنویسیم که میتوان از آن برای ساخت یک برنامه وب نیز استفاده کنید. باید به این نکته توجه داشت که هنگام مقایسه توسعه برنامههای کاربردی وب با React Native Web و ReactJS، نکته منفی این است که کتابخانههای خارجی کمتری برای React Native با هدف توسط برنامههای وب در دسترس بوده و توسعهدهندگان باید به جای کدهای معمولی HTML و CSS از مؤلفههای داخلی React Native استفاده کنند.
توجه به این نکته نیز خالی از لطف نیست که به لطف پایهگذاری React Native بر روی زبان جاوا اسکریپت، میتوانیم قسمت مشترک کد که مسئولیت منطق تجاری و سایر جنبهها را بر عهده دارد را به یک پروژه جداگانه منتقل کنیم و سپس از این پروژه در وب و استفاده کنیم.
همانطور که در مقدمه اشاره کردیم، بحث اصلی برای در نظر گرفتن استفاده از فناوری React Native، امکان کاهش هزینههای توسعه اپلیکیشن و توسعه سریعتر اپلیکیشن است. React Native بهخوبی جهت توسعه یک برنامه تلفن همراه برای سیستمعاملهای iOS و Android بهینهشده و هماکنون توسط شرکتهای بزرگی مورد استفاده قرار میگیرد. در دوره آموزش React Native ما در عمل مزیت استفاده از این فریمورک را خواهیم دید.
از آنجایی که React Native توسعه سریع برنامه را امکانپذیر میکند، ابزار خوبی برای نمونهسازی اولیه و ارائه سریع ایده به بازار برای تأیید کسبوکار است. مزیت دیگر این فریمورک این است که به ما امکان میدهد فوراً عملکردهای جدیدی را به پلتفرمهای پشتیبانی شده ارائه دهیم. توجه داشته باشید که React Native از زبان محبوب جاوا اسکریپت و چارچوب ReactJS استفاده میکند، به این معنی که تعداد توسعهدهندگان نرمافزار با تجربه موجود در بازار زیاد است.
امیدوارم اکنون بدانید React Native چیست، چگونه کار میکند و چرا باید از آن در فرآیند توسعه اپلیکیشن موبایل خود استفاده کنید. اگر به فکر یادگیری React Native هستید و دوست دارید که در پیادهسازی پروژههای خود از آن استفاده کنید، هماکنون با ثبتنام در دوره آموزش React Native اولین و مهمترین قدم در این مسیر را بردارید. یادگیری ری اکت Native به شما کمک میکند که دانش خود را از توسعه و برنامهنویسی موبایل بسیار بالا ببرید و بهآسانی وارد بازار کار توسعه اپلیکیشن موبایل شوید.
شما با ثبتنام در دوره آموزش ری اکت نتیو چند قدم مهم بهسوی موفقیت در این زمینه بر خواهید داشت. همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش برنامه نویسی و آموزش جاوا اسکریپت به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره موجود است.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 8 امتیاز
4 نظرپس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتبخونه، در صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل اشتراکگذاری در
احسان گازار برنامهنویسی را از ۱۷ سالگی با QBasic شروع کرد و سپس زبان C و C++ را آموخت. از همان ابتدا علاقهی زیادی به برنامهنویسی وب داشت. از همین رو چندین سایت برای سرگرمی با HTML، CSS و JavaScript طراحی کرد.
احسان گازار فارغالتحصیل مهندسی کامپیوتر، گرایش سختافزار از دانشگاه خواجهنصیر است اما به دلیل علاقه زیاد او به برنامهنویسی وب، برنامهنویسی JavaScript را ادامه داد و تبدیل به Full Stack JavaScript Developer شد.
وی از سال 90 در ایران در شرکتهای معتبری مانند نت برگ بهعنوان Back End Developer فعالیت داشته و از سال 95 تا سال 98 در سیدنی استرالیا بهعنوان Full Stack JavaScript Developer مشغول به کار بود و از سال 98 در ملبورن استرالیا بهعنوان مهندس نرمافزار مشغول به کار است و درحال حاضر به عنوان مدیر تیم برنامه نویسی فعالیت میکند. ایشان همیشه به آموزش علاقهمند بوده و دورههای مختلفی در زمینه Front End و سایر موضوعات برنامهنویسی تدریس کرده است.
اطلاعات بیشتر