تا پایان تخفیف
گوگل دارای ابزارهای کاربردی بسیاری مانند آموزش گوگل ادوردز است تا کاربران آنلاین را راهنمایی کند. یکی از این ابزارها گوگل تگ منیجر بوده که برای مدیریت وبسایتها مورداستفاده قرار میگیرد. این ابزار گوگل در ...
برای شرکت در دوره آموزش گوگل تگ منیجر شما به یک وبسایت نیاز دارید تا بتوانید تمرینات خود را روی آن انجام دهید.
گوگل دارای ابزارهای کاربردی بسیاری مانند آموزش گوگل ادوردز است تا کاربران آنلاین را راهنمایی کند. یکی از این ابزارها گوگل تگ منیجر بوده که برای مدیریت وبسایتها مورداستفاده قرار میگیرد. این ابزار گوگل در سال 2012 معرفی شد و از آن زمان تاکنون با تغییرات زیادی همراه بوده است. Google Tag Manager یا GTM به مدیران وبسایتها و یا کسانی که در زمینه آموزش دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارند، کمک میکند تا دادههای لازم را برای بازاریابی هوشمند جمعآوری کنند و توانایی بهینهسازی سایت خود را بر اساس فعالیت بازدیدکنندگان داشته باشند. این دوره آموزش گوگل تگ منیجر به هدف آموزش این ابزار مهم تهیه و تدوین شده است.
استفاده از تگ منیجر بسیار راحت است و شما در صورت نصب پلاگین بدون ایجاد تغییر در کدهای سایت میتوانید کدهای تگ منیجر را در صفحات سایت خود وارد کنید. تگ منیجر ابزارهای مارکتینگ رو فعال کرده و در گام دوم به ابزارها کمک میکند تا دادههای بیشتری جمعآوری کنند. هدف از دوره آموزش گوگل تگ منیجر آموزش بخشهای مختلف این ابزار محبوب در بخش مارکتینگ است.
گوگل تگ منیجر یک ابزار رایگان و ایمن است که استفاده از آن فروش وبسایت یا تعداد ثبت درخواست خدمات شمارا افزایش میدهد؛ بنابراین هدف اصلی از آموزش گوگل تگ منیجر بهینهسازی نرخ تبدیل یا اصطلاحاً CRO سایت است.
دوره آموزش گوگل تگ منیجر مکتب خونه متفاوتترین دوره تگ منیجر در ایران است؛ چراکه یک ابزار فنی که در ذات بسیار پیچیده و یادگیری آن دشوار است، توسط استادی تدریس میشود که به سادهگویی مباحث پیچیده معروف است.
بنابراین با کمک این دوره میتوانید مباحث را به سادهترین شکل و در کوتاهترین زمان ممکن، به نحوی بیاموزید که همیشه در ذهنتان بماند و در اجرای عملی آن هم توانمند باشید.
در این دوره تمام مباحث مرتبط با Google Tag Manager به طور کامل و کاربردی با بیانی شیوا به شما آموزش داده میشود. مباحث این دوره با اصول اولیه و ساختار کلی تگ منیجر شروع شده و با کمک مثالهای عملی کاربرد آنها تدریس میشود. سرفصلهای این دوره به شرح موارد زیر است.
در بخش اول دوره آموزش گوگل تگ منیجر شما با ساختار و نحوه کارکرد فنی آن آشنا میشوید و میآموزید که چگونه هر یک از ابزارهای بازاریابی خارجی و داخلی را بدون دانش برنامهنویسی روی وبسایت خود فعال و مدیریت کنید.
در این بخش با استفاده از مثالهای عملی متعدد، فرایند اجرای کار را دقیق و با جزئیات خواهید دید. بهاینترتیب الگویی دقیق برای فعالسازی و غیرفعال هرکدام از ابزارها خواهید داشت.
در فصل دوم دوره، به مبحث ثبت دقیق فعالیتهای کاربران در سایت میپردازیم. در این فصل یاد میگیرید که چگونه گامبهگام در مسیر خرید بر اقدامات مشتریان نظارت داشته باشید و ببینید که آنها دقیقاً با چه مشکلاتی در مسیر خرید مواجه میشوند.
بدین ترتیب میتوانید با رفع آنها نرخ تبدیل بازدیدکنندگان سایت به خریداران را افزایش دهید و به فروش بیشتری دست یابید. این بخش از طریق توانمندسازی آنالیتیکس با کمک تگ منیجر انجام میشود. به بیان ساده تگ منیجر به آنالیتیکس کمک میکند تا اتفاقاتی را ثبت کند که درون سایت رخ میدهد. سپس دادهها در پنل آنالیتیکس تحلیل میشوند.
در فصل سوم دوره آموزش گوگل تگ منیجر به ثبت رویدادها میپردازیم. ازآنجاییکه تگ منیجر در نقش مکمل آنالیتیکس عمل میکند، شما باید با این ابزار آشنایی اولیه داشته باشید.
البته در این دوره به نحوه ثبت و تحلیل اطلاعات رویدادها در گوگل آنالیتیکس پرداخته میشود. اما اگر به گوگل آنالیتیکس مسلط باشید، در انجام تحلیلهای مارکتینگ بر اساس رویدادهای ثبتشده توسط تگ منیجر هم موفقتر خواهید بود.
زمانی که نیاز داشته باشید در صفحات وبسایت خود، مطلبی را منتشر کنید یا نیاز به ویرایش محتوایی باشد، با استفاده از گوگل تگ منیجر یا به اختصار GTM میتوانید کدهای لازم را وارد کنید، بدون اینکه نیاز باشد کدهای صفحات سایت خود را تغییر دهید. این کار دقیقاً مانند همان کاری است که در وردپرس انجام میشود.
GTM یکی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است که توانایی مدیریت تگهای سایت را به مدیران میدهد. در واقع هدف کلی این ابزار گوگل، ایجاد محیطی است که موردپسند کاربران باشد تا بهراحتی بتوانند آن را مدیریت کنند. به عبارتی شما میتوانید قرار دادن کدهای موردنیاز در پلتفرمهایی مانند گوگل آنالیتیکس را به آسانی مدیریت کنید. این مباحث در دوره آموزش گوگل تگ منیجر به خوبی آموزش داده شده است.
یکی از راهکارهایی که کمک میکند تا نرخ تبدیل مخاطب به مشتری یا خریدار در دیجیتال مارکتینگها افزایش یابد، بررسی و تحلیل رفتار مخاطبان وبسایت است. برای این منظور میتوان از ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یا ابزار سرچ کنسول گوگل (Google Search Console Tools) برای دستیابی به اطلاعات مهم در مورد سئو سایتها کمک گرفت. برای استفاده از این ابزارها باید به سراغ گوگل تگ منیجر رفت، زیرا Google Tag Manager میتواند این ابزار را با استفاده از تگها مدیریت کند.
یکی از مهمترین نکاتی که باید در آموزش گوگل تگ منیجر یاد بگیرید، نحوه کار کردن با این ابزار است. GTM دارای یک ظرف است که لازم است آن را داخل صفحات وبسایت خود بگذارید. در مرحله بعد شما باید کدهایی را در محیط کاربری که درون تگ منیجر وجود دارد، تعریف کنید. این کدها بر پایه جاوا اسکریپت و HTML هستند که در ظرف ایجادشده، اجرا میشوند.
در اینجا بهاصطلاح به کدها، تگ گفته میشود. ظرفی که شما در google tag manager تعریف میکنید به صورت بخشی از کدهای جاوا اسکریپت است که به اجرا شدن دیگر کدها کمک میکند. شما برای ایجاد هر تغییری در ظرف خود باید روی دکمه Publish کلیک کنید تا تغییرات موردنظر منتشر شوند. برای آگاهی از نحوه عملکرد GTM با ادامه آموزش گوگل تگ منیجر همراه باشید.
برای قرار دادن تگها در وبسایت خود و استفاده از ابزار GTM گوگل لازم است که یک حساب کاربری بسازید. برای این کار به گوگل تگ منیجر بروید و گزینه Create Account را انتخاب کنید. در این بخش لازم است که نام حساب کاربری خود را انتخاب کرده و سپس روی continue کلیک کنید.
در بخش دوم یک اسم برای Container باید برگزینید و محل آن را درج کرده و روی گزینه Create کلیک کنید. سپس ضوابط کاربری گوگل برای شما آورده میشود که شما با انتخاب دکمه Yes آنها را میپذیرید و محیط کاربری GTM بارگذاری میشود. بعد از آن شما میتوانید کدهایی را مشاهده کنید.
کد اول مربوط به اجرای تگها از جاوا اسکریپت است که باید در همه صفحات وبسایت شما وجود داشته باشد. دومین کد از نوع HTML iframe است که در مواقعی که نتوان از جاوا اسکریپت استفاده کرد از آن کمک گرفته میشود. در صورت بسته شدن صفحه کدها، میتوانید آن را از طریق شماره شناسایی ظرف یا Container (ID) فراخوانی کنید.
قسمت مهمی از آموزش گوگل تگ منیجر به یادگیری بخشهای مختلف آن مربوط میشود. در بخش کناری گوگل تگ منیجر شما با سه بخش Trigger ،Tag و Variable مواجه میشوید. برای کار کردن با GTM باید با این پارامترها آشنا شوید:
اگر میخواهید کد مربوط به مشاهده تعداد بازدیدها یا همان Pageview را یاد بگیرید در این بخش از آموزش گوگل تگ منیجر با ما همراه باشید.
در ابتدا گزینه Tags را انتخاب کنید. در صفحه بازشده روی گزینه New کلیک کنید و گزینه Tag Configuration را انتخاب کنید. سپس میتوانید یک اسم برای تگ جدید خود بگذارید و در صورت ارسال اطلاعات در گوگل آنالیتیکس، باید برای انتخاب نوع آن google analytics را انتخاب کنید.
در مرحله بعد برای تنظیمات تگ، لازم است که گزینه Page View در قسمت Track Type انتخاب شود. سپس باید به سراغ تنظیم Google analytics settings بروید. برای انجام این کار میتوانید طبق دو روش زیر عمل کنید:
1- با وارد شدن به وبسایت گوگل آنالیتیکس، مسیر Tracking ID > Property settings > Admin را بپیمایید و کد نمایش دادهشده را کپی کنید. در GTM با باز کردن منوی کشویی Google analytics settings و انتخاب New Variable، کد کپی شده را وارد کنید. بعد از نامگذاری متغیر آن را ذخیره کنید. بعد از زدن تیک گزینه Enable overriding settings in this tag، با انتخاب یک اسم برای تگ خود، آن را ذخیره کنید.
2- بهعنوان روش دوم میتوانید یک Constant Variable سفارشی درست کنید که ID شما را دربر داشته باشد و آن را از Google analytics settings انتخاب کنید.
استفاده از گوگل تگ منیجر مزایای زیادی به همراه دارد که از مهمترین این مزایا میتوان به مزایای زیر اشاره کرد:
با استفاده از GTM میتوان تگها را بهسرعت در سایت قرارداد. زمانی که نیاز باشد، تگی را در سایت خود قرار دهید یا تغییری را ایجاد کنید، دیگر نیاز به تغییر کدهای سایت از طریق توسعه دهنده وجود ندارد. گوگل تگ منیجر این کار را برای شما راحت میکند.
امکان تست تگها قبل از انتشار وجود دارد. گوگل تگ منیجر برای شما این امکان را به وجود میآورد تا قبل از انتشارات تغییرات، آن را مشاهده کنید. برای این کار میتوانید از Tag Assistant کمک بگیرید. در دوره آموزش گوگل تگ منیجر همه این موارد آموزش داده شده است.
امکان کنترل تگها از یک محیط وجود دارد. قبل از به وجود آمدن GTM، برای تغییر کدها و تگها باید آنها را از فایلهای مختلف پیدا کرد، اما با استفاده از آموزش گوگل تگ منیجر شما میتوانید به تمام کدها به صورت یک جا دسترسی داشته باشید.
بهراحتی میتوانید رویدادها را ردیابی کنید. توسعه دهنده برای اینکه بتواند رویدادهایی مانند ارسال فرم و کلیک را پیگیری کند، نیاز به اضافه کردن کدهای جاوا اسکریپت به وبسایت دارد، اما با استفاده از GTM میتوان با کمک سرویسهایی مانند Auto-Event، رویدادها را به شکلی ساده پیگیری کرد.
گوگل تگ منیجر دارای تگهای پیشفرض است. گوگل تگ منیجر، تگهای مهم را بهصورت پیش فرض برای کاربران قرار خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که شما مهارتهای کد نویسی نداشته باشید، میتوانید با کسب اطلاعات اندکی، لینک های متغیرهای پیش فرض را ویرایش کنید.
تگ منیجر دارای یک رابط کاربری حرفهای است. قسمتهای مختلف تگ منیجر سادهسازی شدهاند تا حتی کاربرانی که اطلاعات کافی را برای کار کردن با آن ندارند و در سطح متوسطی هستند، بهراحتی بتوانند با آن کار کنند. به عبارتی با استفاده از GTM دیگر نیاز به انجام کارهای دشوار گذشته برای تغییرات روی وبسایت نیست.
تگ منیجر امنیت وبسایت شما را در حد بالایی فراهم میکند. ممکن است بعضی از کاربران این تصور را داشته باشند که چون تگ منیجر به وبسایت آنها دسترسی دارد، در آینده با کدهای امنیتی روبهرو شوند، اما به دلیل اینکه GTM از ابزار گوگل است، نیازی به نگرانی در مورد امنیت وبسایت نیست.
تگ منیجر محدودیتها را کاهش داد. تگ منیجر بهگونهای طراحی شده است که به شما امکان استفاده از آن در IOS و اپلیکیشنهای اندروید را میدهد. همچنین میتوان از تگ منیجر در صفحات AMP استفاده کرد. از این رو میتوان گفت که GTM یک ابزار بسیار کاربردی است که توانسته محدودیتها را پشت سر بگذارد.
تگ منیجر از پویایی بالایی برخوردار است. تگ منیجر به شما این اجازه را میدهد تا رفتار کاربران را در برابر المانها بهراحتی بررسی کنید، زیرا در GTM دیگر نیاز نیست که برای بررسی رفتار مخاطب نسبت به هرکدام از المانها، کد جداگانه بنویسید و میتوانید با استفاده از دستوراتی ساده، رفتار کاربران سایت را بررسی کنید. این قابلیت نشان از پویایی بالای تگ منیجر دارد.
ما در دوره آموزش گوگل تگ منیجر به شما نشان دادیم که چگونه این ابزار گوگل میتواند مدیریت وبسایتها را برای بازاریابان راحت کند. حتی کسانی که اطلاعات کافی نسبت به کد نویسی ندارند میتوانند با استفاده از GTM روی فعالیت مشتریان وبسایت خود برای افزایش سودشان نظارت داشته باشند.
کسانی که آگاهی کاملی از نحوه کد نویسی جاوا اسکریپت دارند، با استفاده از گوگل تگ منیجر متوجه سادگی عملکرد آن خواهند شد. شما میتوانید با گذراندن دوره آموزش گوگل تگ منیجر در مکتب خونه ، نحوه کار کردن با آن را یاد بگیرید و خودتان به تنهایی فعالیت وبسایت خود را تحت نظر داشته باشید. شما بعد از یادگیری اصول این ابزار کاربردی میتوانید تگهای ساده و حتی پیچیده را تولید کنید و هر موقع نیاز داشته باشید، وبسایت خود را بهسرعت تغییر دهید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 21 امتیاز
7 نظرنظرات بیشتر
پس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتبخونه، در صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل اشتراکگذاری در
مهرداد نوری متخصص بازاریابی دیجیتال یا همان دیجیتال مارکتینگ با سابقه تحصیل در حوزههای مهندسی نرمافزار و مدیریت کسبوکار با گرایش بازاریابی هستند و تجربه بیش از 11 سال فعالیت تخصصی در زمینه تجارت الکترونیک را دارا میباشند. ایشان همچنین در سالیان گذشته دهها سایت را برای شرکتهای مختلف طراحی کرده و در سالهای اخیر مشاور دیجیتال مارکتینگ شرکتها و استارتاپهای بسیاری بودهاند و قریب به 5 سال است که مدرس تخصصی در حوزههای دیجیتال مارکتینگ میباشند.
اطلاعات بیشتر