دانشجویان، اساتید و پژوهشگران معمولا ماهها و گاهی سالها زمان خود را صرف کار پژوهشی میکنند. پس از پایان یافتن این تحقیقات علمی، قدم بعدی معرفی اطلاعات جدید بدست آمده و مستند کردن آن به ...
هدف و معنی انتشار پژوهش
نحوه شناخت مجلات معتبر علمی
روند انتشار یک مقاله در مجله علمی
آشنایی با عمده دلایل رد مقاله در داوری مجلات
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
دانشجویان، اساتید و پژوهشگران معمولا ماهها و گاهی سالها زمان خود را صرف کار پژوهشی میکنند. پس از پایان یافتن این تحقیقات علمی، قدم بعدی معرفی اطلاعات جدید بدست آمده و مستند کردن آن به شکل یک مقاله علمی و چاپ مقاله در مجلات مختلف است.
پژوهشها انجام نمیشوند که در یک گوشه کتابخانه یا در آرشیو دانشگاهها و مراکز علمی بمانند، پس انتشار پژوهش به معنی چاپ آن در قالب یک پایاننامه یا کتاب نیست بلکه منظور انتشار گستردهی پژوهش به منظور توسعه دانش در اکوسیستم مربوطه است. یکی از شیوههای مختلف انتشار پژوهش چاپ نتایج پژوهش در قالب یک مقاله در مجلات معتبر علمی است.
انتشار نتایج پژوهش به صورت مقاله در مجلات معتبر علمی نیازمند یک سری فنون و مهارتهای ویژه است که ما در این دوره سعی کردیم روند انتشار یک مقاله در مجله علمی را به صورت کارگاهی مرور کنیم.
چاپ مقاله پروسه طولانی است. شما قرار نیست یکی دو روز بعد از ارسال مقاله جوابی دریافت کنید. آماده کردن و ارسال مقاله برای مجله از اولین اقدامات است. بعد از این مراحل، مقاله شما تازه وارد روال چاپ در مجله شده است.
حالا نوبت به سردبیر و منتقدان میرسد که مقاله را کاملا بررسی کرده و نظرات و انتقادات خود را ارائه کنند. مراحل چاپ و انتشار مقاله در یک ژورنال گاهی ممکن است چند ماه طول بکشد. کسی نمیخواهد بعد از این مراحل طولانی، مقالهاش توسط سردبیر رد شود. بنابراین بسیار مهم است بدانید چه چیزهایی موجب رد شدن مقاله علمی شما خواهد شد و با رعایت این اصول مقاله علمی بهتری ارائه دهید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 7 امتیاز
2 نظرشرکت «دانشپژوهان نوآور رسانیوم»، یک مجموعه خلاق آموزشی، پژوهشی در حوزه ارتباطات و رسانه است. رسانیوم در اردیبهشتماه سال ۱۳۹۹، توسط جمعی از اعضای هیئت علمی، فارغ التحصیلان و دانشجویان رشتههای مرتبط با علوم ارتباطات و رسانه در دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی، صداوسیما، امام صادق و... فعالیت خود را آغاز کرده و هدف خود را «ارائه راهکارهای سازمانی مؤثر به منظور حل مسائل صنعت رسانه و ارتباطات کشور» تعریف نموده است. رسانیوم شامل بازوهای اصلی آموزش، پژوهش، مشاوره، برگزاری رویداد، انتشارات و کارخانه محتوا است. این شرکت در سال ۱۴۰۱ بهعنوان «کارگزار توانمندساز» معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایران در حوزه اطلاعرسانی، تبلیغات و روابطعمومی تأیید شد و هماکنون بهعنوان یکی از بازیگران فعال در اکوسیستم رسانهای کشور شناخته میشود.
اطلاعات بیشتر