بروز بیانگیزگی در فرد موجب ازبینرفتن علاقه و انرژی برای انجام کارهای روزمره و ساده است. بهطوریکه انجام هر کاری برای فرد دشوار میشود، و میتواند حسی مانند کوهپیمایی برای شخص داشته باشد و باعث ...
آشنایی با مفهوم انگیزه
عوامل ایجاد انگیزه در افراد
آشنایی با انواع چراها در انگیزه
آشنایی با پرسشهای اساسی انگیزه
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
بروز بیانگیزگی در فرد موجب ازبینرفتن علاقه و انرژی برای انجام کارهای روزمره و ساده است. بهطوریکه انجام هر کاری برای فرد دشوار میشود، و میتواند حسی مانند کوهپیمایی برای شخص داشته باشد و باعث بشود عملکردش در کار، مدرسه یا زندگی شخصی بهشدت پایین بیاید.
اگر بیانگیزگی تحت درمان قرار نگیرد، میتواند همه جوانب زندگی فرد را از روابط عاطفی تا شغل او را تحتتأثیر قرار دهد.
از عوارض بیانگیزگی میتوان به مشکلات کاری (ازدستدادن شغل و ناتوانی در انجام وظایفی که باید انجام داده شوند)، مشکلات آموزشی (انجامندادن تکالیف و شرکتنکردن در کلاس درس) و مشکلات خانوادگی (تمایل به جدایی و طلاق) و…اشاره کرد.
پس تشخیص اینکه ما به چه دلیل بیانگیزهایم بسیار در چگونه برطرفکردن آن نقش مهمی دارد.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 8 امتیاز
4 نظراحمد ایزدی طامه دانشآموخته دکتری روانشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی و كارشناسي مدیریت آموزشی از دانشگاه تهران هستند. از سوابق کاری ایشان میتوان به مدیرگروه ﻋﻠﻮم ﺗﺮﺑﯿﺘﯽ و روانشناسی و ﻣﺴﺌﻮل ﻣﺮﮐﺰ ﻣﺸﺎوره داﻧﺸﮑﺪه علومانسانی داﻧﺸﮕﺎه اﻣﺎم ﺣﺴﯿﻦ، دﺑﯿﺮ ﻋﻠﻤﯽ ﻫﻤﺎﯾﺶ ﻧﻈﻢ و اﻧﻀﺒﺎط در ﻧﺎجا اشاره کرد. ایشان مدرس دانشگاههای شهید بهشتی، امام حسین، ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ تهران، ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺑﻘﯿﻪﷲ هستند. وی در نگارش ﺣﺪود 70 ﭘﺎﯾﺎنﻧﺎﻣﻪ در ﻣﻘﻄﻊ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ، 20 پایاننامه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مشارکت داشتهاند و چندین کتاب و مقالات به زبان فارسی و انگلیسی منتشر کردهاند.
اطلاعات بیشتر