متالوگ اولینبار توسط گرگوری بیتسون (Bateson, 1972) معرفی شد و به عنوان یک شکل تجربی از مکالمه توصیف گردید که ساختار آن باید تعارضهای موجود در موضوع مورد بحث را انعکاس دهد. در علم مدیریت ... ادامه
سید مهدی الوانی
+ 1 مدرس دیگر
آشنایی با مفهوم جدایی ایده از واقعیت
آشنایی با تعریف جدید سازمان از نگاه دکتر الوانی
آشنایی با متالوگ به عنوان یک روش قدرتمند کشف و درک پدیدههای پیچیده
آشنایی با تئوری پردازی با نگاهی متفاوت
کسب ایدههایی در خصوص آینده مدیریت
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
متالوگ اولینبار توسط گرگوری بیتسون (Bateson, 1972) معرفی شد و به عنوان یک شکل تجربی از مکالمه توصیف گردید که ساختار آن باید تعارضهای موجود در موضوع مورد بحث را انعکاس دهد.
در علم مدیریت نیز، متالوگ می-تواند به عنوان یک ابزار مؤثر برای بررسی چالشها و مسائل پیچیده و نوآوریهای مدیریتی مورد استفاده قرار گیرد. این شیوه مکالمه این امکان را فراهم میکند که دیدگاهها و تجارب مختلف افراد را در مورد یک موضوع مشخص جمعآوری و که الگوهای تفکر و رویکردهای جدید برای حل مسائل سازمانی مطرح شود.
همچنین، متالوگ از ابزارهایی است که به محققان اجازه میدهد تا با دیدگاههای متفاوت از مسائل پیچیده و متغیر مدیریتی آشنا شده و به دست آوردن درک عمیقتری از آنها را تسهیل می نماید.
در سری برنامه های متالوگ با استاد دکتر سید مهدی الوانی به عنوان پدر علم مدیریت ایران، به بحث و گفتگویی عمیق درباره چالشها و مفاهیم مدیریتی در دنیای امروزی پرداخته می شود.
متالوگ یک گفتگوی تاملی و کاوشی است، با هدف ایجاد فضایی برای تبادل اندیشه و دیدگاههای نوین در زمینه مدیریت و در نهایت ارائه یافته ها، بینش ها و روندهای آینده به محققان و علاقه مندان این رشته (به ویژه مدیریت دولتی، مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی).
همچنین این برنامه به دنبال پیشبرد مفهوم متالوگ به عنوان یک رویکرد برای تحقیقات در زمینه مدیریت است. یافته های این فراگفتمان در چهار بخش های مختلفی همچون ایده و واقعیت، تئوری پردازی، تعریف سازمان، نقش انسان و توجه به رفتار آن در سازمان و همچنین آینده مدیریت (نظر و عمل) تحلیل گردیده است.
امید است که نتایج این برنامه به توسعه علم مدیریت و بهبود عملکرد افراد، سازمانها و کشور عزیزمان کمک نماید.
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
علیرضا قزل مدیر و مشاور ارشد مدیریت منابع انسانی مورد تایید موسسه HRCI آمریکا، متخصص مدیریت استعداد مورد تایید موسسه مدیریت استعداد آمریکا و کوچ تایید صلاحیت شده در سطح PCC از فدراسیون بین المللی کوچینگ ICF می باشد.
وی بیش از 12 سال تجربه به عنوان متخصص و مدیر ارشد منابع انسانی (شناسایی و توسعه استعدادهای سازمان) در شرکت های بزرگ سابقه دارد و با توجه به تخصص خود در این زمینه به همکاران در رشد مسیر شغلی کمک مینماید و همچنین در زمینه تدریس و پیاده سازی فرآیند مدیریت استعداد و کوچینگ سازمانی (به عنوان کوچ، منتورکوچ و مدرس صلاحیت های کوچینگ برای مدیران (Manager as a Coach) با بیش از 600 ساعت تجربه کوچینگ) با سازمان های مختلف همکاری میکند.
آقای قزل کاندیدای دکتری رفتار سازمانی دانشگاه فردوسی و دارای مدرک فوق لیسانس مدیریت منابع انسانی از دانشگاه علامه طباطبایی و MBA گرایش منابع انسانی از دانشگاه تهران می باشد. وی در سال 2019 موفق به اخذ مدرک بین المللی متخصص حرفهای منابع انسانی (PHRi) از موسسه HRCI آمریکا، در سال 2020 مدرک ACC از فدراسیون بین المللی کوچینگ ICF، در سال 2021 موفق به اخذ مدرک "رهبر جهانی مدیریت استعداد" از موسسه مدیریت استعداد مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا (GTML) و مدرک PCC از فدراسیون بین المللی کوچینگ ICF، در سال 2022 به عنوان کوچ برتر منطقه خاورمیانه در حوزه کوچینگ سازمانی و برنده Prism Award 2022 Middle East از فدراسیون بین المللی کوچینگ ICF شد و در سال 2023 مدرک متخصص ارشد منابع انسانی SPHRi رو از موسسه HRCI آمریکا دریافت کرد.
اطلاعات بیشتر