«یادگیری عمیق» به عنوان یکی از روشهای «یادگیری ماشین» شناخته میشود. در یادگیری عمیق سعی میکنیم تا فعالیت ماشینها - سیستمهای کامپیوتری - را براساس شبیهسازی سیستم عصبی انسان برنامهریزی کنیم. به این جهت میتوانیم ...
جواد کاظمیتبار
+ 1 مدرس دیگر
اصلیترین پیشنیاز این دوره آشنایی کلی با مفاهیم مربوط به یادگیری ماشین است. بهطورکلی در این دوره سعی شده تا مفاهیم به سادهترین شکل و با لحنی روان بیان شوند، اما برای استفاده کامل از مطالب ارائه شده آشنایی با مفاهیم اولیه ضروری به نظر میرسد.
«یادگیری عمیق» به عنوان یکی از روشهای «یادگیری ماشین» شناخته میشود. در یادگیری عمیق سعی میکنیم تا فعالیت ماشینها - سیستمهای کامپیوتری - را براساس شبیهسازی سیستم عصبی انسان برنامهریزی کنیم. به این جهت میتوانیم یادگیری عمیق را مدلی بدانیم که بر اساس سیستم عصبی انسان شبیهسازی شده است. استفاده از یادگیری عمیق این قابلیت را در سیستم به وجود میآورد که ماشین - سیستم کامپیوتری - بتواند در هر موقعیت تصمیماتی مشابه تصیمات مغز انسان ارائه کند.
یادگیری عمیق در بسیاری از فعالیتهای روزمره ما میتواند کاربردی و موثر باشد، اما برای داشتن مثال میتوانیم به مواردی همچون باتهای چت، ترجمه، تشخیص چهره و ... اشاره کرد.
در دوره آموزش رایگان یادگیری عمیق کاربردی با موارد گستردهای آشنا خواهید شد. از آشنایی با مفاهیم اولیه گرفته تا جدیدترین و پیچیدهترین مسائل مربوط به این چهارچوب در این دوره گنجانده شده است. به طور مشخص مباحث این دوره به صورت زیر تعریف شده است:
مطالب این دوره به شما در راه آموزش یادگیری عمیق کمک فراوانی خواهد کرد و برای همه افرادی که به نحوی علاقهمند به یادگیری ماشین هستند مناسب خواهد بود.
** دوره در حال تکمیل است
اطلاعات بیشتر
از مجموع 21 امتیاز
6 نظرسید جواد کاظمی تبار برنده مدال نقره کشوری در المپیاد سال ۱۳۷۷ و نفر سوم کنکور سراسری در سال ۱۳۷۸، مدارک کارشناسی و دکتری خود را در رشته برق و کامپیوتر به ترتیب در دانشگاه صنعتی شریف (۱۳۸۲) و دانشگاه کالیفرنیا در شهر ارواین (۱۳۸۷) دریافت نمود. وی در سال ۱۳۹۱ و به هنگام کار در شرکت Guardian Analytics با روشهای دادهکاوی در کشف تقلبهای بانکی آشنا گردید. در همان شرکت بود که وی موفق به اخذ گواهینامه امنیت +Comptia Security گردید. مطالعه کتابها و دورههای انجمن بازرسان تقلب گواهی شده وی را با انواع تقلب در صنایع بیمه، بانک و بورس اوراق بهادار آشنا نمود. وی پس از بازگشت به ایران و از سال ۱۳۹۴ عضو هیئتعلمی دانشگاه و مشاور شرکتهای نرمافزاری همچون توسن و سان بوده است.
اطلاعات بیشتر
عاطفه عطایی فارغالتحصیل دانشگاه نوشیروانی بابل در گرایش مهندسی مخابرات سیستم هستند. از سال ۱۳۹۷ باتوجهبه علاقه در حوزه بینایی ماشین به مطالعه و پژوهش در این حوزه پرداخته و در زمینههای پردازش صوت، تصویر و ویدئو پژوهشهای مختلفی انجام داده است. ایشان در حال حاضر در یک شرکت معتبر در این حوزه در ایران مشغول به فعالیت هستند.
اطلاعات بیشتر