در درس کنترل سامانههای چند وسیلهای، پیرو الگوی رفتار انسان برای انجام برخی از مأموریتها بهصورت گروهی تلاش میشود، همچنین مأموریتهایی تعریف شود که درآن تیمی از اعضاء با یکدیگر همکاری و همافزایی میکنند تا ...
در درس کنترل سامانههای چند وسیلهای، پیرو الگوی رفتار انسان برای انجام برخی از مأموریتها بهصورت گروهی تلاش میشود، همچنین مأموریتهایی تعریف شود که درآن تیمی از اعضاء با یکدیگر همکاری و همافزایی میکنند تا بتوانند مأموریت را با هزینه کمتر، با قوام و انعطاف بیشتر انجام دهند. تلاش بر این است که الگوریتمهای کنترل بهصورت غیرمتمرکز بوده و هر عامل براساس اطلاعات بهدست آمده از حسگرهای خود و همسایهها و در راستای مأموریت و هدف تعریف شده، فرمان مناسب بر عملگرهای خود را صادر میکند. عاملهای خودگردان قابلیت عمل درموقعیتهای خطرناک و دور از دسترس را دارند. همکاری تیم عاملهای خودگردان امکان همافزایی و کارآیی بالاتر را فراهم میکند. دراین درس تلاش بر معرفی مأموریتهای همکاری، چالشها و راهکارهای پیشنهادی برای طراحی و کنترل عامل های همکارانه هوشمند است.
این درس مناسب مهندسین برق است و در سطح دروس تحصیلات تکمیلی تعریف شده اما میتواند برای دانشجویان سال آخر کارشناسی هم مفید باشد.
برای درک بهتر برخی مباحث توصیه میشود دانشجویان دروس رباتیک و کنترل غیرخطی را گذرانده باشند.
درس کنترل سامانههای چند وسیلهای در نیمسال دوم سال تحصیلی 1399-1400 در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر و طی 23 جلسه ارائه شدهاست.
***جلسات 14، 18و 22 ضبط نشدهاست***
اطلاعات بیشتر
از مجموع 4 امتیاز
2 نظردکتر فرزانه عبداللهی دانشیار دانشکده برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر و استاد همکار دانشگاه کارلتون (اتاوا) 2020-2022 است و تحصیلات ایشان شامل دکتری دانشگاه کنکوردیا 1387، کارشناسیارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر 1382 و کارشناسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر 1378 میباشد.
اطلاعات بیشتر