هدف این دوره، آشنایی مخاطبان با سامانه پایش سلامت سازههای ریلی، جهت نوآفرینی و ایدهپردازی در این حوزه است. سامانههای پایش سلامت سازهها در نگهداشت پیشبینانه زیرساختها کاربرد دارد. در این سامانهها، با استفاده از ...
شروان عطايي
+ 1 مدرس دیگر
هدف این دوره، آشنایی مخاطبان با سامانه پایش سلامت سازههای ریلی، جهت نوآفرینی و ایدهپردازی در این حوزه است. سامانههای پایش سلامت سازهها در نگهداشت پیشبینانه زیرساختها کاربرد دارد. در این سامانهها، با استفاده از حسگرهایی با قابلیت جمعآوری اطلاعات سازهای و محیطی از زیربناها (مخصوصاً پل)، سامانه پشتیبان تصمیم مدیریت نگهداشت زیربنا توسعه داده میشود، این سامانه شامل چهار مدول طراحی، اندازهگیری و برداشت، انتقال و مدیریت داده است. در مدول طراحی، با انتخاب اهداف موردنظر از اجرای سامانه، شاخصهای حساس به عیب نیز تعیین میگردند. انتخاب اهداف باتوجهبه بررسی سناریوهای آسیب محتمل انجام میشود و در مدول اندازهگیری و برداشت، باتوجهبه نوع، حساسیت، موقعیت و چیدمان تعیینشده در مدول طراحی، حسگرهای موردنیاز نصب و بهره برداری میگردد و در مدول انتقال، تمامی اطلاعات جمع آوری شده در محل سازه، به سرور مرکزی انتقال داده میشود و در مدول مدیریت داده، بعد از پردازش و تحلیل اطلاعات و تفکیک عوامل محیطی، بهرهبرداری و سازهای از عیب و مقایسه شاخص حساس به عیب با الگوهای آسیب، وضعیت زیربنا گزارش میگردد همچنین در این درس تجربه توسعه سامانه پایش سلامت سازه ارائه میشود.
دوره پایش سلامت سازههای ریلی مناسب دانشجویان رشته مهندسی راهآهن است که میتواند کمک شایانی به آنها در مهارتهای علمی و بازار کار کند.
منابع استفاده شده در این دوره جزوه اساتید است که توسط آنها گرداوری شدهاست.
این دوره طی 23 جلسه و در دانشکده راهآهن دانشگاه علم و صنعت ضبط و توسط مکتبخونه منتشر شدهاست.
***این دوره درحال تکمیل است***
اطلاعات بیشتر
دکتر شروان عطایی، متولد سال 1355 در تهران هستند، ایشان دانشآموخته دبیرستان مفید 1، دانشکده فنی دانشگاه تهران (کارشناسی عمران در سال 1377، کارشناسی ارشد سازه در سال 1379) و دانشگاه تربیتمدرس (دکتری سازه در سال 1385) هستند.
اطلاعات بیشتر
دکتر مسعود دهمرده دارای دکترا مهندسی برق سیستمهای میکروالکترومکانیک دانشگاه بریتیش کلمبیا (UBC) ونکور کانادا است و ایشان جزو هیئت علمی و استادیار دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت است. از زمینههای تحقیقاتی ایشان میتوان به حسگرها و عملگرها، سیستمهای میکروالکترومکانیک و استحصال و بازیاب انرژی (Energy Harvesting) اشاره کرد.
اطلاعات بیشتر