هدف از آموزش رایگان روش تحقیق چیست؟ در این درس تلاش داریم که تعریف پژوهش و انواع پژوهش را انجام دهیم و فرایند پژوهش و فرضیههای پژوهش را در روش تحقیق کمی تدریس نماییم. همچنین ...
در این درس تلاش داریم که تعریف پژوهش و انواع پژوهش را انجام دهیم و فرایند پژوهش و فرضیههای پژوهش را در روش تحقیق کمی تدریس نماییم. همچنین بر آن هستیم روشهای کاربردی و مؤثر مرور بر ادبیات علمی و نقش و جایگاه مرور بر ادبیات در فرایند تحقیق را تبیین کنیم. در کنار این موارد، آموزش کار با موتورهای جستجوی علمی (Scopus و گوگل Scholar برای مقالات و کتب و Proquest برای پایاننامهها) و نرمافزارهای مدیریت اطلاعات و استناد (Endnote) و ابزار ویراستاری متون علمی نیز تدریس میشود. در نهایت در خصوص مفاهیمی چون کنفرانس، سمینار، ورکشاپ و سمپوزیوم، مقاله ISI، مقاله JCR، فهرست مجلات اصلی (Master Journal List) و ضریب اثر (Impact factor) صحبت به میان میآید.
در یک پایاننامه، رساله دکتری، مقاله ژورنالی یا سایر اقسام یک تحقیق چاپ شده، اغلب جزئیاتی از نحوه رویکرد محقق به فرایند مطالعه و روشها و تکنیکهایی که وی استفاده کرده است وجود دارد. اگر در حال طراحی روند یک تحقیق هستید، درک روش تحقیق و انتخاب تکنیکها و ابزارهای موجود در آن که توسط این درس ارائه میشود، برای شما مفید است. روش تحقیق ابزاری است برای توضیح اینکه یک محقق چگونه باید تحقیق خود را جلو ببرد. روش تحقیق یک برنامه منطقی و سیستماتیک برای حل یک مسئله تحقیقاتی است و روششناسی و رویکرد محقق را برای اطمینان از نتایج قابلاعتماد و معتبری که اهداف و مقاصد مشخصی را دنبال میکنند، تبیین میکند. ما در این درس بر مبنای روش تحقیق کمی جلو میرویم. روش تحقیق کمی بر جمعآوری داده، آزمایش و اندازهگیری دادههای عددی، تحلیل دادهها و یا مدلسازیهای کمی استوار است.
این دوره مناسب همه علاقهمندان و دانشجویان به مقالهنویسی میباشد و کمک شایانی به آنها خواهدکرد.
دوره آموزش رایگان روش تحقیق طی 11 جلسه در دانشگاه تهران ضبط شدهاست
اطلاعات بیشتر
از مجموع 40 امتیاز
20 نظرنظرات بیشتر
نوید خادمی، عضو هیئتعلمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران است. وی دوره پسادکتری برنامهریزی حملونقل را در سالهای 2015 – 2016 در لابراتوار Thema در Cergy Paris University در پروژهای از آژانس ملی تحقیقات فرانسه (ANR) سپری کرده است. ایشان دکترای مهندسی برنامهریزی حملونقل خود را از دانشگاه علم و صنعت ایران به همراه یک سال فرصت مطالعاتی در پروژه Sustain City کمیسیون اروپا اخذ کرده است و کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش راهوترابری خود را (1382-1384) از دانشگاه تهران دریافت نموده است. از سمتهای وی میتوان به مدیر مرکز مطالعات راه و حملونقل (CTS) دانشگاه تهران و مؤسس و مدیر آزمایشگاه گرافیک رایانهای در مهندسی عمران (CGC) دانشگاه تهران اشاره کرد.
اطلاعات بیشتر