تا پایان تخفیف
برای اجرای موفق یک ایده یا پیشبرد یک کسبوکار، جذب بهموقع سرمایه مورد نیاز از سرمایهگذار مناسب از اهمیت بسیاری برخوردار است. راهاندازی استارتآپ یا توسعه کسبوکار در کشورهای در حال توسعه اغلب با مشکلاتی ...
برای اجرای موفق یک ایده یا پیشبرد یک کسبوکار، جذب بهموقع سرمایه مورد نیاز از سرمایهگذار مناسب از اهمیت بسیاری برخوردار است. راهاندازی استارتآپ یا توسعه کسبوکار در کشورهای در حال توسعه اغلب با مشکلاتی مانند هزینههای بالا و عدم دسترسی به منابع مالی همراه است.
در مسیر راهاندازی یا توسعه کسبوکار به خودی خود ابهامات زیادی وجود دارد. چالشهای پیشبینینشده و ضرر و زیانهای ناشی از آن از جمله این ابهامات است که صاحبان کسبوکار را سردرگم میکند. در واقع بخش بزرگی از مشکلات صاحبان کسبوکار با وجود منابع مالی کافی برطرف میشود. این منابع میتواند ضررهای مسیر راهاندازی و توسعه کسبوکار را جبران کند.
از همین رو جذب سرمایه یکی از الزامات موفقیت کسبوکار است. صاحبان کسبوکار برای جذب سرمایه نیاز دارند موارد زیر را رعایت کند:
موارد فوق تنها یک گام از مسیر پر پیچ و خم جذب سرمایهگذار برای استارتاپ و توسعه کسبوکار است. در این دوره آموزشی به آموزش جذب سرمایهگذار برای استارتاپ و استراتژیها و روشهای مختلف آن میپردازیم.
گام دوم برای جذب سرمایه این است که بتوانید اعتماد سرمایهگذار را جلب کنید. بدین منظور باید بتوانید کسبوکار خود را به خوبی به سرمایهگذار ارائه دهید. برای ارائه موفق pitch deck باید زمانبندی و برنامهریزی دقیقی داشته باشید. طبیعتا جذب سرمایه باید با موقعیت، اهداف و شرایط فعلی کسبوکار متناسب باشد.
همچنین جذب سرمایه باید بتواند کسبوکار را در راستای موفقیت و رسیدن به اهداف پیشبینیشده یاری کند. جذب سرمایه متناسب با استیج کسبوکار، ابعاد و اندازههای مختلفی دارد. ماهیت سرمایهگذاران هم متناسب با استیج کسبوکار و چک سایز سرمایهگذاری میتواند متنوع باشد.
موضوع بسیار مهم برای جذب سرمایه، معرفی درست کسبوکار و مسیر پیش روی استارتآپ شما است. معرفی استارتآپ بسته به کیفیت ارائه میتواند باعث برقراری یا از بین رفتن ارتباط شود.
برقراری ارتباط سازنده با سرمایهگذاران احتمالی مهمترین گام برای جذب موفق سرمایه است. بسیاری از استارتآپها علیرغم نوآوری و برنامهریزیهای دقیق برای تحقق ایدههای خود، به دلیل ضعف در ارائه دانستههایشان به سرمایهگذاران، متاسفانه در این مسیر با شکست مواجه میشوند.
بنیانگذاران یک کسبوکار برای جذب سرمایه باید بتوانند به سوالات زیر پاسخ مناسب و شفافی بدهند:
1- انواع pitch deck مناسب برای کسبوکار ما کدام است؟
2-سرمایهگذاران مناسب برای کسبوکار ما چه ویژگیهایی دارند؟
3-چه اطلاعاتی را باید به سرمایهگذاران ارائه دهیم؟
4- تا چه میزان باید جزئیات کسبوکار را برای سرمایهگذاران شرح دهیم؟
5- از چه تکنیکهایی برای ارائه استفاده کنیم؟
در دوره آموزش جذب سرمایهگذار برای استارتاپ به شما آموزش میدهیم چگونه به این سوالات پاسخ دهید. به علاوه به دلایل اصلی مخالفت سرمایهگذاران با طرحهای سرمایهگذاری میپردازیم و اشتباهات رایجی که در چنین جلساتی مرتکب میشوند را بررسی میکنیم.
نیاز کسبوکارها به سرمایه در ابتدای راه برای خرید تجهیزات، استخدام نیروی کار و سایر هزینههای مادی کاملا منطقی است.
چرا که بدون پول و سرمایه، آغاز یا ادامه فعالیت برای یک کسبوکار امکانپذیر نیست. تنها تعداد کمی از استارتآپها هستند که میتوانند نیازشان را خودشان برطرف کنند. سایر کسبوکارها مجبورند سرمایهگذارانی را جذب کنند که هزینههایشان را برعهده بگیرند.
جذب این سرمایهگذاران یکی از سختترین مشکلات پیش روی صاحبان کسبوکار است. هدف از فراگیری دوره آموزش جذب سرمایهگذار برای استارتاپها این است که شما به عنوان یک بنیانگذار بتوانید سرمایه مورد نیاز خود را از طریق جذب سرمایهگذار تامین کنید.
بنابراین اگر قصد راهاندازی یا توسعه کسبوکار خود را دارید، زمان را از دست ندهید و نسبت به تهیه این دوره آموزشی اقدام کنید.
این دوره پیشنیاز خاصی ندارد. چرا که از ابتدای آموزش تمام آموزشها به شما داده میشود. برای تکمیل دوره و بهرهگیری از تمام مباحث بیانشده در آن میتوانید از دوره ارزشگذاری استارتآپها و دوره مدلهای پیشبینی مالی استفاده کنید.
دوره آموزش جذب سرمایهگذار برای استارتاپ پروژهمحور است. یعنی تنها به آموزشهای تئوری نمیپردازد و سعی دارد مهارتهای عملی شما را هم تقویت کند.
از همین رو، در انتهای هر فصل کوییزی از مطالب ارائه شده از شما گرفته خواهد شد. با کمک این کوییز میتوانید آموختههای خود را به چالش بکشید و برای ورود به فصل بعد آماده شوید.
در انتهای فصل آخر هم یک پروژه پایانی از تمام مباحث تدریسشده به شما داده میشود. ارائه تمام کوییزها و کسب نمره 80 در این دوره برای فارغالتحصیلی شما در آن الزامی است.
دوره آموزش جذب سرمایهگذار برای استارتاپها بهطور کلی دارای چهار فصل است که مباحث کلی در ارتباط با نحوه جذب سرمایه و ارائه به سرمایهگذار به شما آموزش میدهد.
در این دوره میتوانید به خوبی با اهمیت سرمایه و ویژگیهای آن آشنا شوید. همچنین مهارتهای لازم برای ارائه کسبوکارتان به سرمایهگذار به منظور جذب سرمایه را فرا میگیرید.
تمام کسبوکارها برای شروع به سرمایه نیاز دارند. صاحبان کسبوکار باید بتوانند سرمایه را در زمان مناسب از سرمایهگذار مناسب و به میزان مناسب تهیه کنند.
امروزه بدون پول نمیتوان قدمی رو به جلو گذاشت. از این رو ما در فصل اول بیشتر به اهمیت و لزوم جذب سرمایه برای استارتآپها میپردازیم. جذب سرمایه میتواند فرایند زمانبر و دشوار باشد. بنابراین شما باید قبل از جذب سرمایه و بعد از آن استراژیهای مناسبی را اتخاذ کنید. در این فصل این استراتژیها را کاملا برایتان شرح میدهیم.
تاکنون استارتآپهای زیادی وجود داشتهاند که برای جذب سرمایه اقدام کردهاند. طبیعتا اقدام تمام آنها با موفقیت همراه نبوده و اشتباهاتی را در این راه داشتهاند.
جذب سرمایه موضوعی نیست که بتوان آن را با آزمون و خطا و به روش خود پیش برد. بنابراین بهتر است از اشتباهات استارتآپهای گذشته درس بگیرید و آنها را تکرار نکنید.
در این فصل از دوره آموزشی جذب سرمایه انواع ارائهها را به شما آموزش میدهیم. به علاوه، با بیان اشتباهات کارآفرینان در جذب سرمایه و ارائه به سرمایهگذار، راهکارهای درست و اصولی را به شما میآموزیم.
از مهمترین کارهایی که شما به عنوان کارآفرین باید برای جذب سرمایه انجام دهید، ارائه به سرمایهگذار است. بدین منظور شما باید یک فایل تهیه کرده و تمام مواردی که سرمایهگذار باید بداند را در آن قرار دهید. ارائه به سرمایهگذار گام مهمی است که شما را یا به سرمایه میرساند یا آن را از شما دور میکند.
ارائه شما باید بهگونهای باشد که سرمایهگذار را برای سرمایهگذاری قانع کند. بدین منظور شما باید بتوانید داستان کسبوکار خود را بازگو کرده و ارزش آن را بیان کنید. در جلسه ارائه باید به مدیریت زمان خود توجه کرده و تیمتان را معرفی کنید. در فصل سوم به شما یاد میدهیم چگونه یک ارائه تاثیرگذار داشته باشید و به چه نکاتی توجه کنید.
همانطور که گفتیم سرمایهگذارها همیشه حاضر به سرمایهگذاری نمیشوند. آنها ممکن است به دلایل مختلفی استارتآپ شما را رد کنند.
در این فصل به بررسی این دلایل میپردازیم و به شما کمک میکنیم تا علت آنها را در ارائه خود برطرف کنید. در هر حال همیشه باید انتظار رد شدن درخواست را داشته باشید و خود را برای واکنش مناسب آماده کنید. از این رو در انتهای این فصل علتهای ممکن را بررسی کرده و به شما میگوییم باید چه واکنشی داشته باشید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 26 امتیاز
1 نظرپس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتبخونه، در صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل اشتراکگذاری در
محمدرضا فرحی، در سال 1383 برای تحصیل در رشته مهندسی صنایع وارد دانشگاه صنعتی شریف شد. وی پس از آن تحصیلات خود را در رشته اقتصاد در مدرسه اقتصاد تولوز فرانسه و در رشته فایننس در دانشکده تحصیلات تکمیلی اقتصاد بارسلونا ادامه داد.
سه سال پیش پس از بازگشت به ایران، ایشان به عنوان مشاور معاون وزیر راه و مشاور رییس هیأت مدیره بیمه البرز فعالیتِ کاری خود را آغاز کرد و در ادامه به عنوان مدیر مالی، به شرکت سرمایهگذاریِ رهنما پیوست. وی تجربه گرانقدر ارزشگذاری و تعیین برنامه سرمایهگذاری، طراحی برنامه اعطای سهام به پرسنل، کمک به اداره بهینه هیأت مدیره و تعیین شاخصهای کلیدی رشد، طراحی مدل درآمدی و غیره را در دهها استارتاپ دارد.
آقای فرحی در سال 1395 استارتاپ بیمه بازار را پایهگذاری کرد، و اکنون رییس هیأت مدیره در این شرکت است. ایشان همچنین به صورت ماهانه با همراهی سازمان بورس و انجمن سرمایهگذاران خطرپذیر ایران، کارگاههای مختلفی مانند ارزشگذاری، مذاکره سرمایه گذار - استارتاپ، Stock Option و غیره برای مدیران شرکتهای سرمایهگذاری عمومی و خصوصی برگزار میکند.
اطلاعات بیشتر