صنعت بانکداری و فعالیتهای بانکها نقش اساسی بر اقتصاد کلان هر کشوری دارد. تاثیرات نظام بانکی بر کلیت نظام اقتصادی کشور از یک طرف و میزان حساسیت و اهمیت آن بر اقتصاد جهانی و تسهیل ...
عبدالعظیم ملایی
صنعت بانکداری و فعالیتهای بانکها نقش اساسی بر اقتصاد کلان هر کشوری دارد. تاثیرات نظام بانکی بر کلیت نظام اقتصادی کشور از یک طرف و میزان حساسیت و اهمیت آن بر اقتصاد جهانی و تسهیل و ارتقای سطح تجارت بینالملل موجب افزایش توجهها و اهمیت فراگیری مفهموم بانکداری مخصوصا بانکداری بینالملل شدهاست.
کلیه عملیاتی که در بانکها انجام میشود به دو بخش بانکداری داخلی و بانکداری بینالمللی تقسیم میگردد. بانکداری داخلی، به هرگونه اقدامی که بانک با پول داخلی یا ملی انجام میدهد گفته میشود و موضوع بانکداری بینالملل که بانکداری خارجی نیز نامیده میشود قسمتی از عملیات بانکها است که با انواع واحد پولی (ارز) غیر از پول ملی در بازارهای پولی و مالی بینالمللی انجام میشود.
این عملیات شامل خرید و فروش ارز، افتتاح حسابهای بانکی به ارز (انواع حسابها از نظر مدت)، نقل و انتقالات ارزی، عملیات مربوط به اعتبارات اسنادی، وصولیها، ضمانتنامهها، اوراق قرضه (Bonds)، Finance ، Refinance ، وامها (Loans) ، چکهای مسافرتی و ... است.
در دوره آموزش بانکداری بینالملل مبانی و اصول بانکداری بینالملل، مفاهیم زیرساختهای نظام بانکداری بینالملل، انتقالات درون و بینبانکی پیامرسان مالی بینالملل، بانکداری غیرمستقیم، بانکداری فراساحلی پیمانهای پولی و رابط کارگزاری بانکی بیان میشود.
از بانکداری میتوان بهعنوان یکی از مهمترین عوامـل رشـد و توسـعه اقتصـادی یک کشور نام برد. در عصر حاضر، بانکداری بینالملل از ارکان اصلی فراهمسازی بستر مناسبی برای تجارت بینالملل، برقراری مبادلات تجاری بین کشورها و اقتصادی پویـا و کارآمـد است.
هدف از فراگیری دوره آموزش بانکداری بینالملل آموزش زیرساختها، بررسی سامانهها و ابزارها در حوزه انتقالات بینالملل است تا از طریق سیستم بانکداری بینالملل توسعه یابد و به دنبال آن بهبودی در شرایط تجارت بینالملل، توسعه اقتصادی، رفاه شهروندی و... ایجاد شود.
• مدیران عالی و میانی بانکها
• دانشجویان اقتصاد، مدیریت و بانکداری
• علاقهمندان به حوزه بانکداری و تجارت بینالملل
تمرکز این دوره آموزش بانکداری بینالملل بر زیرساختهای مفاهیم بانکداری بینالملل است؛ بنابراین برای فراگیری بهتر این دوره توصیه میشود آشنایی کاملی با دروس اقتصاد، بازگانی و بانکداری داشته باشید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 8 امتیاز
3 نظرایشان دانشآموخته کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه تهران و دانشجوی دکترای مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران از سال 1397 هستند. ایشان موسس اندیشکده بانکداری بینالملل بوده و حدودا از سال 1390 سابقه تحقیقات در حوزه بانکداری بینالمللی به ویژه پیامرسانهای مالی، بانکداری غیرمستقیم و فراساحلی، شبکه های پرداخت کارتی و رمزارزها را دارا میباشند.
اطلاعات بیشتر