ازآنجاکه علم و دانش هسته اصلی تمدن مدرن بشری است و بدون دانش و فناوری بقای بشر ناممکن خواهد بود، روشها و رویکردهای گوناگون، همزمان با رشد و توسعه بشر در خصوص تعریف "علم" و ... ادامه
محتوای این دوره به نحوی تهیه و منتشر شده است که افراد برای حضور در این دوره نیاز به هیچ آموزشی تحت عنوان پیشنیاز احتیاج نخواهند داشت. به این ترتیب همه مفاهیم مورد نیاز در راستای آموزش کامل روش تحقیق در این دوره در اختیار افراد قرار خواهد گرفت.
ازآنجاکه علم و دانش هسته اصلی تمدن مدرن بشری است و بدون دانش و فناوری بقای بشر ناممکن خواهد بود، روشها و رویکردهای گوناگون، همزمان با رشد و توسعه بشر در خصوص تعریف "علم" و "روش علمی" در مجامع علمی و پژوهشی بهتدریج رواج، گسترش و تکامل یافت. بهگونهای که امروزه تقریباً در تمام مراکز علمی، پژوهشی و آکادمیک استاندارد جهان تعریف نسبتاً واحدی از علم، روشهای علمی، مقاله علمی، ژورنال علمی و همایش علمی و پژوهشی داریم. مثلاً تحقیقی که در آلمان، فرانسه و آمریکا انجام میشود، تقریباً از همان روشهایی استفاده میشود که در ایران، هندوستان و دانمارک به کار برده میشود. از همین منظر، همکاریهای علمی و پژوهشی مشترک بین مراکز دانشگاهی و محققین امری متعارف، رو به گسترش و پسندیده است. به عبارتی دیگر، علم، زبان علم و روش علمی نزد عالمان تقریباً یکسان است. این روزها چگونگی تحقیق کردن و آموزش تحقیق موضوعی است که منحصر به گروهی خاص نیست و همه افراد در هرسطحی از تحصیلات و در هر شغلی نیازمند آشنایی با درس روش تحقیق هستند.
در دوره جامع آموزش روش تحقیق و مقالهنویسی به آموزش تمام مباحث عملی و تئوری مربوط به روشهای تحقیق با تمرکز ویژه بر توانمندسازی همه علاقهمندان، جهت برنامهریزی، نگارش، تدوین و ارائه پروپوزال، پایاننامه در مقطع کارشناسی ارشد و رساله دکتری، انواع مختلف مقالهنویسی، از جمله مقالات ISI، مروری و اصیل و همچنین مهارتهای لازم آکادمیک بهصورت قدمبهقدم و به زبانی ساده و روان پرداخته شده است.
به عبارت دیگر، با توجه به محتوایی که برای این دوره در نظر گرفته شده است، دوره پیشرو را میتوان یکی از کاملترین دورههای آموزشی در زمینه آموزش روش تحقیق کیفی، آموزش روش تحقیق ترکیبی، آموزش روش تحقیق پیشرفته و آموزش صفر تا صد تمامی مباحث و ملزومات تحقیق و پژوهش دانست. در این دوره مخاطبان به صورت مرحله به مرحله با همه مباحث مربوط به آموزش درس روش تحقیق آشنا خواهند شد و در ادامه دوره به یادگیری موضوعاتی همچون درآمدسازی و تولید ثروت از راه علم و پژوهش پرداخته میشود.
محتوای در نظر گرفته شده برای دوره جامع آموزش روش تحقیق تمام نیازهای علمی و عملی افراد برای تبدیل شدن به یک پژوهشگر را پوشش داده است. مخاطبان با شرکت در این دوره میتوانند همه موضوعات را در قالب یک مجموعه منسجم و منظم دریافت کنند. به این ترتیب هدف اصلی این دوره، آموزش درس روش تحقیق به مخاطبان محترم و کمک به این افراد در راستای تولید علم و ثروت خواهد بود.
آموزشهای این دوره به صورت مرحلهبهمرحله و در قالب مباحث عملی و نظری ارائه شده است. برای مثال، شیوه ارسال مقاله، پایگاههای علمی مختلف، رتبهبندی نشریات علمی و پژوهشی، معرفی سامانهها، نرمافزارها و ابزارها، شبکههای اجتماعی ویژه پژوهشگران و همه مواردی دیگری که قابلیت ارائه عملی داشته است، علاوه بر بعد نظری، بهصورت عملی و کاربردی هم تدریس شده است.
اگر دانشجوی کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری هستید، همه آموزشهایی که در این مسیر به آنها نیاز خواهید داشت را در این دوره دریافت خواهید کرد؛ از انتخاب موضوع تحقیق، سرچ و جستجوی اطلاعات، تدوین و نگارش پروپوزال، ساختار پایاننامه، انواع نمونهگیریها، گردآوری، تجزیهوتحلیل دادهها تا چاپ مقاله مستخرج از پایاننامه، همه آنچه که نیاز دارید در این دوره ارائه شده است.
اگر مدرس دانشگاه و یا معلم مدرسه هستید و علاقهمند به حرفهای شدن، دیدهشدن، و توسعه برند علمی و پژوهشی خود هستید، اگر در پی یک سرفصل جامع و کامل برای محتوای تدریس در دانشگاه هستید، اگر دوست دارید پایگاهها و نشریات مختلف، انواع رتبهبندی علمی و پژوهشی معتبر ایران و جهان را بشناسید، همه آنچه که نیاز دارید در این دوره ارائه شده است. اگر به هر دلیل و هدفی، به حرفه فاخر و خوشنام تحقیق و پژوهش علاقهمند هستید، در این دوره جامع آموزشی همه آنچه که نیاز دارید، ارائه شده است.
به این ترتیب میتوان این طور بیان کرد که این دوره به گونهای تهیه شده است که همه افراد از دانشجویان مقاطع مختلف گرفته تا همه کسانی که به نحوی با تحقیق و پژوهش در ارتباط هستند بتوانند با شرکت در این دوره سطح دانش و مهارت خود را در زمینه آموزش روش تحقیق بالا ببرند.
مهارت نگارش مقاله علمی، یکی از مهمترین تواناییها و مهارتهایی است که دانشجویان و پژوهشگران باید در دورههای تحصیلی و کاری خود فرابگیرند. برخی تصور میکنند که این مهارت، فقط برای مقالهنویسی مفید است؛ در حالی که با یادگیری مقالهنویسی، مهارتهای نوشتاری، پژوهشی، علمی، کاری و ارتباطی فرد بهتر میشود و میتواند در عرصه تحصیلی و شغلی خود، بیش از پیش بدرخشد. مزایای فراوان و متنوع نگارش مقالات علمی، سبب شده است که افراد مختلف، در پی یادگیری و آموزش مقاله نویسی دانشجویی باشند.
برای اینکه بتوانید مهارت مقاله نویسی دانشجویی را به صورت حرفهای و تخصصی فرابگیرید، بهتر است نقشه راه هوشمندانه و درستی را برای خودتان ترسیم کنید و طبق این نقشه راه، به سمت هدفتان (متخصص شدن در مقالهنویسی دانشجویی) حرکت کنید. در ادامه نقشه راهی را بر اساس تجربیات برخی متخصصان برای آموزش مقاله نویسی دانشجویی ترسیم کردهایم. اگر خواهان آموزش پیشرفته مقاله نویسی هستید، این شاهراه میتواند برایتان مفید و ثمربخش باشد:
نخستین گام برای آموزش مقاله نویسی دانشجویی این است که با اصول اولیه مقالهنویسی آشنا شوید؛ تعریف مقاله را بدانید، ساختار مقاله را درک کنید، از قواعد نگارشی و ویرایشی آگاه شوید و از اصول علمی کار مثل شیوه استناددهی و جلوگیری از سرقت ادبی، سر دربیاورید. در صورتی که میخواهید خیلی دقیق با این اصول اولیه آشنا شوید، میتواند چند کتاب مقاله نویسی معتبر مثل «کتاب آموزش گام به گام مقاله نویسی از انتخاب موضوع تا چاپ مقاله» را مطالعه کنید.
پس از اینکه با اصول اولیه آشنا شدید، نوبت به انتخاب موضوع و گردآوری اطلاعات مورد نیاز میرسد. در هنگام انتخاب موضوع، باید موضوعی را انتخاب کنید که مورد علاقهتان باشد و اطلاعات و دادههای کافی در موردش وجود داشته باشد. پس از انتخاب موضوع، باید گردآوری اطلاعات را از کتابخانهها، پایگاههای اطلاعاتی و اینترنت آغاز کنید و اطلاعاتی که به دست میآورید را به صورت منظم و سازماندهیشده یادداشت کنید. این مرحله، یکی از اصلیترین ستونهای مقالهنویسی دانشجویی است. در هر کلاس مقاله نویسی که شرکت کنید، متوجه خواهید شد که این مرحله، یکی از مهمترین بخشها و سرفصلهای آموزش محسوب میشود.
اکنون که اصول اولیه مقالهنویسی و شیوه گردآوری اطلاعات را آموختید، زمان آن است که ساختاردهی به مقاله و نگارش آن را بیاغازید! باید ابتدا طرح اولیهای برای مقاله خود آماده کنید تا بفهمید که هدفتان چیست و هر بخش از مقاله را باید چطور بنویسید.
در گام بعدی باید شیوه نگارش مقدمه مقاله را بیاموزید و در گام بعدی، به ساخت و توسعه بدنه مقاله بپردازید. در پایان هم باید شیوه نوشتن نتیجهگیری را یاد بگیرید. اگر در چند دوره آموزش مقاله نویسی رایگان شرکت کنید، کلیات و اصول نگارش مقاله و ساختاردهی به آن را یاد میگیرید؛ ولی برای درک و فراگیری جزئیات، بهتر است در یک دوره آموزش پیشرفته مقاله نویسی شرکت کنید.
مرحله ویرایش، یکی از مهمترین مراحل آموزش مقاله نویسی دانشجویی است؛ چون اعتبار و صحت مقاله را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد و باعث میشود که امکان چاپ شدن آن در پایگاههای معتبر فراهم شود. ویرایش و بازبینی مقالات در گام نخست، شامل ویرایش غلطهای املایی و دستوری میشود و در گام بعد، ویرایشهای ساختاری را هم در برمیگیرد.
در هر کلاس و دوره مقاله نویسی هم که شرکت کنید، به مهارت و تخصص عالی نمیرسید. دستیابی به مهارت و تخصص، نیازمند تمرین منظم و مداوم است. اگر میخواهید مقالات عالی و درجهیکی بنویسید، بهتر است پس از پایان دوره، مقالات مختلفی بنویسید، در کارگاههای آموزشی حرفهای شرکت کنید و مقالات معتبر و قرص و محکم را بخوانید. همین کار باعث میشود که رفتهرفته مهارت مقالهنویسی شما تقویت شود و رشد کند. افرادی که در زمینه مقاله نویسی برای ارشد کار میکنند و مقالات دیگران را مینویسند، عمدتاً مرحله تمرین و تکرار را بهخوبی پشت سر گذاشتهاند و به همین دلیل میتوانند مقالات حرفهای بنویسند.
آموزش مقاله نویسی دانشجویی، مزایا و فواید مختلفی برای دانشجویان و پژوهشگران به همراه دارد. در ادامه چند مورد از مهمترین مزایای این مهارت را بیان و بررسی خواهیم کرد:
دانشجویی که پژوهش کردن را بلد است و میتواند مقاله بنویسد، میتواند در بهترین دانشگاههای ایران و جهان تحصیل کند. خصوصاً دانشگاههای معتبر بینالمللی که قدر چنین دانشجویانی را خیلی خوب میدانند و اساساً دنبال جذب دانشجویان پژوهشگر و باسواد میگردند.
از طرفی آموزش مقاله نویسی دانشجویی و پژوهشی در عرصه شغلی هم به درد افراد میخورد. بهترین شرکتهای ایران و جهان، در پی جذب پژوهشگران خبره، آگاه و متخصص هستند و حاضرند به این افراد، حقوقهای چشمگیری بدهند. پس اگر مقالهنویسی را یاد بگیرید، مطمئن باشید که در زمینه شغلی و کاری، آینده خوبی در انتظارتان است.
افرادی که نوشتن مقاله دانشجویی را به صورت حرفهای یاد گرفتهاند و انجام میدهند، میتوانند از طریق نگارش مقالات علمی برای دانشجویان، اساتید دانشگاه و شرکتهای مختلف، به درآمدهای عالی برسند.
با آموزش مقاله نویسی دانشجویی و پژوهشی میتوان مهارتهای شناختی و تحلیل مثل تفکر انتقادی را بهبود بخشید، مهارت حل مسئله را به میزان قابل توجهی افزایش داد و خلاقیت را به میزان چشمگیری بهبود بخشید. به بیان ساده، یادگیری نحوه مقاله نویسی، نهتنها از نظر تحصیلی و شغلی، که برای بهبود سطح اندیشه و شخصیت نیز مفید و تأثیرگذار است.
در صورتی که مقالهنویسی را بهخوبی یاد بگیرید، میتوانید دانش تخصصی خود را از طریق گردآوری اطلاعات بهبود ببخشید و با جامعه علمی مورد نظرتان، ارتباط خوبی برقرار کنید. در واقع وقتی مقالات خوبی بنویسید، جامعه علمی هدف، مقالات شما را مطالعه میکند و با اسم و رسمتان آشنا میشوند و به این صورت است که میتوانید در عرصه پژوهش، برند شخصی محبوبی برای خودتان بسازید.
با نوشتن مقالات معتبر و چاپ کردن آنها در پایگاهها و مجلات معتبر، میتوانید به توانمندیها و مهارتهای علمی و پژوهشی خودتان بیش از قبل، اعتماد و تکیه کنید. خودباوری و اعتماد به نفس، یکی از سرمایههای مهم و اساسی در زمینه تحصیلی و شغلی است و نوشتن مقالات معتبر، میتواند این خودباوری و حس خوب را برای شما به ارمغان بیاورد. از طرفی تبدیل شدن به یک برند علمی و پژوهشی باعث میشود که متخصصان و بزرگان عرصه تخصصی، بیش از پیش شما را درک و باور کنند و خیلی راحتتر بتوانید در محیطهای علمی و صنعتی جذب شوید و کار و فعالیت کنید.
مزایای فراوان مهارت مقالهنویسی تحصیلی و پژوهشی، دانشجویان و پژوهشگران بسیاری را به شرکت در دورههای آموزش مقاله نویسی دانشجویی ترغیب کرده است. در صورتی که شما هم تمایل به شرکت در این دوره آموزشی و یادگیری این مهارت ویژه دارید، پیشنهاد میشود که در دورههای آموزش معتبر و پروژهمحور شرکت کنید.
پلتفرم آموزشی مکتبخونه، یکی از مجموعههایی است که دوره آموزش مقاله نویسی را با عنوان «آموزش جامع روش تحقیق و مقالهنویسی» راهاندازی و در اختیار متقاضیان و علاقهمندان قرار داده است. تدریس این دوره را آقای اسماعیل سعیدی رباط بر عهده دارد و دوره را بهگونهای آماده کرده که دانشجویان و مخاطبان، به هیچ آموزشی تحت عنوان پیشنیاز، احتیاج نداشته باشند.
سرفصلهای دوره آموزش جامع روش تحقیق و مقالهنویسی مکتبخونه، کلیه مباحث و آموزشهای مربوط به شیوه مقالهنویسی دانشجویی را در برمیگیرد و شرکتکنندگان در این دوره میتوانند در عرض 33 ساعت، راه و رسم نگارش مقاله علمی را فرابگیرند.
در این دوره، نحوه نگارش انواع مقاله، رساله، پایاننامه و پروپوزال را یاد میگیرید و با فرایند ارسال و چاپ مقالات علمی و پژوهشی آشنا میشوید. در واقع با شرکت در این دوره جامع، صفر تا صد نگارش تا چاپ مقالات علمی را یاد میگیرید و به کلیه پرسشهایتان در مورد مقالهنویسی دانشجویی و پژوهشی، پاسخ داده میشود.
مزیت دیگر این دوره آموزشی، «عملی و پروژهمحور بودن آن» است. با شرکت در این دوره، 13 تمرین و 3 پروژه را به انجام میرسانید و 14 هفته برای تحویل دادن تمرینها و پروژهها به استاد دوره، مهلت دارید. در صورت ارسال تمرینها و پروژهها و دریافت حد نصاب قبولی در دوره، گواهینامه معتبری از طرف پلتفرم مکتبخونه برایتان ارسال میشود. همچنین اگر بخواهید کسب و کاری در زمینه پژوهش راهاندازی کنید و از این راه به درآمد برسید، میتوانید آخرین بخش این دوره آموزشی را مشاهده و به توضیحات مفصل و کامل استاد دوره در این زمینه عمل کنید. با در نظر گرفتن همه این مزایا و محاسن، قیمتی که موسسه مکتبخونه برای این دوره در نظر گرفته، حقیقتاً مناسب، منطقی و مقرون به صرفه است. همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش مقاله نویسی به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره نیز موجود است.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 9 امتیاز
3 نظردر صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرینها و پروژههای الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل به اشتراک گذاشتن در
مدرس: سارا نظری
مدرس: علیرضا درّی نوگورانی
مدرس: جادی میرمیرانی
مدرس: شهلا شیرازینیا
دکتر اسماعیل سعیدی رباط استادیار دانشگاه است. ایشان تحصیلات خود را در تمام مقاطع تحصیلی با کسب رتبه عالی از دانشگاههای ممتاز ایران به پایان رسانید. وی طی پانزده سال گذشته هدایت و مشاوره پایاننامههای زیادی را بهعهده داشتهاست. روشهای تحقیق، مقالهنویسی، انواع مباحث آماری و بهطور ویژه مطالعات مروری، متاآنالیز (فراتحلیل) و دادهکاوی علمی و پژوهشی از جمله حوزههای مورد علاقه دکتر سعیدی است.جدیدترین مقالات دکتر سعیدی در ژونالهای برجسته Review of Educational Research و Educational Psychology Review چاپ شده است.
اطلاعات بیشتر